Kategorien / Categorii

NAVUSAD 2
NAVUSAD

«Advanced Technologies & Engineering» este dezvoltator în domeniul tehnologiei informației, domeniul de bază fiind proiectarea și dezvoltarea produselor software. Echipa companiei, pas cu pas, identifică și implementează soluții interactive care sunt concepute pentru a deveni un ajutor real pentru rezolvarea multor probleme evidente în diferite segmente ale activităților cotidiene. Performanța produselor pe care le dezvoltăm se datorează perseverenței echipei, cunoștințelor, experienței și creativității acesteia aplicate la fiecare etapă de dezvoltare a software-ului. 

Produsul NAVUS AI creat de Advanced Technologies & Engineering SRL este un sistem software de tip server care își propune să ajute administratorii companiei să obțină un control mai mare asupra persoanelor detectate de camerele de supraveghere pentru identificarea și recunoașterea lor. Liste de persoane pot fi create pentru intervenție de securitate (în cazul infractorilor sau persoanelor nedorite) sau pentru a acorda o atenție specială (de exemplu, persoanelor VIP).

Ca exemplu, pot fi create liste pentru angajații companiei, clienți obișnuiți sau clienți VIP, infractori identificați. În momentul detectării persoanei indicate, va fi emisă o alertă pentru o acțiune suplimentară.

Testeaza-l  singur, solicita o demonstratie !

detection
database
online-alert

DOMENII DE APLICARE . https://navusai.com/ro/#usecases

Inapoi

PAGINA ANTERIOARA

Dorel Braehmer - forbes
vcvideo border
made-in-germany
www.symptoma.ro