LED
VIDEO
Antiefractie

Kategorien / Categorii

VC Videocomponents GmbH Produkt / Produse Videocomponents GmbH

comanda vcvideo

Notati codul produsului ( exemplu aici 20554-29 ) si descrierea sumara ( exemplu aici 500TVL/0,25Lux ) cu pretul de catalog ( exemplu aici 120,00 Euro ) si scrieti-ne un email ( vcvideo.ro@gmail.com ) pentru date suplimentare si stabilirea pretului final. Dupa incheierea listei de produse se va emite o factura proforma. Din momentul achitarii facturii, produsele parasesc Germania catre adresa dumneavoastra. Discount-ul standard pentru achitarea facturi proforma in avans, oferit de furnizorul german, este de 5% din suma totala facturata.

Garantia produselor VCVIDEO este de 4 ani ( in cazul unor defectiuni, produsul nu se repara ci se inlocuieste cu unul nou )

Cum comand:

LED - Beleuchtung / Corpuri de iluminat LED

Cum comand:

comanda led1

Notati codul produsului ( exemplu aici 4529 ) , puterea in Wati ( exemplu aici 4W ) si ,important este si culoarea dorita ( Warm Whrite- calda, Whrite - alb rece, sau 4500K - neutra, asa zisa lumina zilei ) cu pretul de catalog       ( exemplu aici 19,50 RON ) si scrieti-ne un email ( vcvideo.ro@gmail.com ) pentru date suplimentare si stabilirea pretului final. Dupa incheierea listei de produse se v-a emite o factura proforma. Din momentul achitarii facturii, produsele parasesc Germania catre adresa dumneavoastra (produsele sunt pentru piata germana           - www.eshop.eu-led.de ) . Garantia produselor LED este de 2 ani ( in cazul unor defectiuni, produsul nu se repara ci se inlocuieste cu unul nou )

Pentru calculul eficientei folosirii a lampilor LED precum si durata de amortizare a investitiei folositi:

LED-Energiesparrechner
led excel DE
led excel RO
click
click
TVR1
Antiinterceptare▀XCELL

TELEFOANE ANTI-INTERCEPTARE

vcvideo border
Antiefractie

PRIVATDETEKTIV

6tv

6 TV  - DETECTIVISTICA I

SPARGATORII FARA SANSE !!

6 TV  - DETECTIVISTICA II

6TV-2
german-quality

3 ANI GARANTIE