NetObjects Fusion Essentials
NetObjects Fusion Essentials
Antiefractie

Kategorien / Categorii

VC Videocomponents GmbH Produkt / Produse Videocomponents GmbH

comanda vcvideo

Notati codul produsului ( exemplu aici 20554-29 ) si descrierea sumara ( exemplu aici 500TVL/0,25Lux ) cu pretul de catalog ( exemplu aici 120,00 Euro ) si scrieti-ne un email ( vcvideo.ro@gmail.com ) pentru date suplimentare si stabilirea pretului final. Dupa incheierea listei de produse se va emite o factura proforma. Din momentul achitarii facturii, produsele parasesc Germania catre adresa dumneavoastra. Discount-ul standard pentru achitarea facturi proforma in avans, oferit de furnizorul german, este de 5% din suma totala facturata.

Garantia produselor VCVIDEO este de 4 ani ( in cazul unor defectiuni, produsul nu se repara ci se inlocuieste cu unul nou )

Cum comand:

LED - Beleuchtung / Corpuri de iluminat LED

Cum comand:

comanda led1

Notati codul produsului ( exemplu aici 4529 ) , puterea in Wati ( exemplu aici 4W ) si ,important este si culoarea dorita ( Warm Whrite- calda, Whrite - alb rece, sau 4500K - neutra, asa zisa lumina zilei ) cu pretul de catalog       ( exemplu aici 19,50 RON ) si scrieti-ne un email ( vcvideo.ro@gmail.com ) pentru date suplimentare si stabilirea pretului final. Dupa incheierea listei de produse se v-a emite o factura proforma. Din momentul achitarii facturii, produsele parasesc Germania catre adresa dumneavoastra (produsele sunt pentru piata germana           - www.eshop.eu-led.de ) . Garantia produselor LED este de 2 ani ( in cazul unor defectiuni, produsul nu se repara ci se inlocuieste cu unul nou )

Pentru calculul eficientei folosirii a lampilor LED precum si durata de amortizare a investitiei folositi:

LED-Energiesparrechner
led excel DE
led excel RO
click
click
COMPLET_SET

CS-Gas Auslösevorrichtung / Sistem antiefractie cu gaz CS

La sistemul standard se poate adauga la cerere o camera video, un videorecorder cu transmisie LAN sau GPS, toate in interiorul cutiei. Astfel optinem un sistem complet de supraveghere, alarmare si indepartarea intrusilor cu gaz CS !

600TVL Camera  3.7-5V
700TVL 3.6mm Lens
600TVL Pinhole CCTV Mini Camera 1
12570-3G
11938

Infos

 

vom Profi für Profi`s

...pentru cei ce vor CALITATE !

NetObjects Fusion Essentials
DTI 2

 DETECTIVE TRAINING INSTITUTE

TVR1
logo romagent
AntiinterceptareßXCELL

TELEFOANE ANTI-INTERCEPTARE