SISTEM

 ANTIEFRACTIE

 CU GAZ CS TW-100

made-in-Germany
Reizgas Alarmanlage
playvideo

DUMNEAVOASTA   13   INFRACTORUL

Componentele sistemului de alarma modern si  contramasurile infractorului :

ALARMARE TELEFONICA GSM (PROPRIETAR+SERVICIUL PAZA)    JAMMER GPS (BLOCARE)

CAMERE VIDEO DE SUPRAVEGHERE FIR    CAGULA, MASCA, SPRAY VOPSEA

SISTEME VIDEO, AUDIO, GPS RADIO      JAMMER BLOCARE RADIO

SIRENE EXTERNE, INTERNE     SPRAY SPUMA IZOLANTA

SISTEME INCUETORI DIGITALE     DECODOR ELECTRONIC RAPID

Scenariul clasic

Se produce spargerea și în cel mai bun caz, sistemul dvs. de alarmă notifică un serviciu de securitate  sau poliția. Sa presupunem ca spargatorii nu au un aparat de blocare GSM. Apoi "așteaptăm ajutor" dar din acest moment se pot întâmpla multe și valori esentiale dispar. Spargatorii profesioniști sunt rapizi și știu când este timpul să oprească un furt. Daunele de obicei sunt mari, iar bunurile sau obiectele de valoare sunt furate.

Totuși, acesta este doar cazul ideal, deoarece în majoritatea cazurilor sistemele de alarmă nu sunt prevăzute cu un serviciu de securitate, de ex. legat de poliție. Acest lucru este valabil mai ales pentru case de vacanță, rulote, autoturisme și zone de depozitare marginase.

Scenariul GAZ

În câteva secunde, sistemul de gaze inundă incaperea cu un gaz iritant netoxic, dar foarte eficient. Jetul de pulverizare în sine are o raza de pulverizare de aproximativ 1x3 metri când este declanșat. După câteva secunde, o cameră de 50 m˛ (aproximativ 100 mł) este inundată cu gaze iritante. Furtul nu poate fi continuat deoarece măștile de gaz nu oferă nici un remediu pentru gazul special utilizat. Deteriorarea este astfel limitată numai la efracția directa (spargere usa, geam sau alte cai de acces). Infractorii vor parasi urgent locatia !                                                                                                           După sosirea unui serviciu de securitate  incaperea va fi din nou accesibila printr-o ventilație bună. Nu raman reziduri.

Spargatorul este atentionat prin semne clare (indicatoare) că obiectul securizat este protejat de un sistem “Reizgas”. Aceasta sunt menite să descurajeze spărgătorii de intentiile lor.

Prin modulul  de gaze iritante, veți avea astfel o apărare activă și pasivă a obiectului !!

Produsul se livreaza in doua forme: cutie sistem complet sau simplu ca adaptare la sistemul de alarma deja existent !

Wandgehaeuse
GAZ 1

Sistem complet

Sistem adaptare alarme

MONTAJ  IN  AUTOTURISM, RULOTA SAU AUTOMATE DE CAFEA

AUTO
Autoalarmanlage
playvideo
Inapoi

PAGINA ANTERIOARA

Dorel Braehmer - forbes
vcvideo border
made-in-germany
www.symptoma.ro